Nyhetsbrev

Abonner på nyhetsbrev fra
Electric Mobility Norway

Meld inn »

 

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018

Fortsatt mulighet til å delta på den norske paviljongen under EVS30

22.08.2017

Innovasjon Norge setter opp en norsk paviljong og det er fortsatt mulighet til å sikre seg en plass.

Electric Vehicle Symposium & Exhibition, EVS, er den viktigste internasjonale møteplassen for elektrisk mobilitet / utslippsfri transport. Produsenter, leverandører, innkjøpere og politikere møtes for å gjøre business og vise fremtidens løsninger.

Messen bygger på 3 pilarer som er viktige for fremtiden (klikk på hver for mer informasjon). Vi ønsker næringsliv fra alle tre områder velkommen.

Elektriske kjøretøy (ladere, systemer mv)
F-cells
Lagring/batterier

Norge og norske bedrifter har svar på hvordan vi kan løse klimautfordringene for transport til vanns og til lands. Derfor inviterer Innovasjon Norge, Elektrisk mobilitet og Norsk Hydrogenforum til en norsk paviljong på messen som går i Stuttgart 9.-11. oktober, 2017. Vi mener dette er en viktig og riktig møteplass dere må være på.  Vi har plass til 10-12 bedrifter og håper din bedrift vil være en av dem som bruker muligheten til å vise frem de gode løsningene.

Når du deltar på en norsk paviljong blir du synlig. Vi har en god plassering og gode fasiliteter. Det blir en åpen og morsom standløsning med overordnet Norges-markering, tydelige budskap og et stort mingle-/møteområde. Du blir en del av et nettverk, og dere sparer tid på at vi organiserer det praktiske. Den individuelle oppfølgingen får du som en del av pakkeløsningen.

Registrer din deltakelse her eller ta kontakt med Désirée Vikse hos Innovasjon Norge for nærmere informasjon!